[:si]Svet “se seli” v oblak. Tehnologija in storitve v oblaku so zelo napredovali in omogočajo poleg boljše uporabniške izkušnje tudi tehnično in tehnološko raven, ki jo poslovni sistemi za nemoteno delovanje zahtevajo. Zato se vse več aplikacij seli v oblak. Vodilne rešitve vizualne analitike za podporo poslovnemu odločanju tukaj niso izjema.
Vizualna analitika s Qlik Sense postane enostavna in ponuja niz možnosti, ki so popolnoma dostopne preko vašega brskalnika. Z različnimi edicijami lahko ustvarjate, urejate in delite interaktivne aplikacije, ki vam omogočajo hitrejše, boljše in bolj usklajeno sprejemanje poslovnih odločitev.

PREIZKUSITE QLIK SENSE CLOUD

Qlik Sense Cloud je izdelan na Qlik-ovi vizualni platformi naslednje generacije, s katerim uporabite edinstven asociativni model. Nalagate, pripravljate in raziskujete podatke iz različnih virov, odkrivate skrite povezave in vpoglede, vse brez globjega znanja o kompleksni infrastrukturi ali tehničnih podrobnostih. Svoje podatke lahko nadgradite z zunanjimi viri, kar vašim vizualizacijam in poslovnim odločitvam zagotovi širšo perspektivo.
Qlik Sense Cloud omogoča deljenje aplikacij s komer koli, kjer koli in na kateri koli napravi.
S pomočjo inovativne samopostrežne podatkovne vizualizacije in možnostjo raziskovanja podatkov lahko s samo nekaj kliki hitro odkrijete vpoglede v različnih podatkovnih virih. Ustvarjanje s pomočjo ”potegni in spusti” vam omogoča, da uporabite svoje podatke, v naprej pripravljene vsebine iz skupnih knjižnic ali zunanje podatke (Qlik DataMarket).
Prilagodljive zmožnosti povezovanja pa vam omogočajo, da se Qlik Sense neposredno poveže z zunanjimi viri (Salesforce.com). S tem se zmanjša ročni uvoz podatkov in bistveno pohitri priprava pregledov.
Uporabniki lahko dodajajo podatkovne vire za potrebe analize in jih enostavno povezujejo s pomočjo funkcionalnosti “potegni in spusti”. Qlik Sense Cloud sam profilira podatke in pripravi priporočila za najboljše asociacije med podatkovnimi seti. Uporabniki lahko nato ustvarjajo in raziskujejo pametne interaktivne vizualizacije z inovativnimi tehnikami za prikaz pomena v podatkih, ki so bolj prilagodljive in odzivne.
Vizualizirane podatke enostavno delimo in nadziramo kdo lahko dostopa in pregleduje aplikacijo. Qlik Sense Cloud omogoča deljenje aplikacij s posamezniki preko privatnega deljenja, družbenih omrežij ali s pomočjo vgradnje vizualizacije v spletno stran s pomočjo Qlik Sense Charts. Z delovnimi področji za soustvarjanje in sodelovanje lahko deli podatke in ureja aplikacije več uporabnikov hkrati.

Za vse dodatne informacije o rešitvah Qlik SenseNina Škedelj, [email protected], 031 303 243.[:]