Pobeg iz labirinta podatkov je za podjetje lahko kar zahtevna naloga, saj je množica podatkov iz najrazličnejših virov dandanes stalnica v vsakem podjetju. Vsako podjetje se na svoj način spopada z njimi ter skuša narediti nek red, iz katerega bi lahko potegnilo uporabne informacije. To pa zna biti kar zahtevna naloga, saj so podatki pogosto nezdružljivi, zaposleni pa ne vedo več, kateri podatek je pravi. Tudi funkcija odločanja je danes zahtevnejša. Potrebno je biti odziven, nujne pa so prave informacije, saj se lahko le na podlagi le-teh pravilno odločamo.
Se znajdete v množici podatkov in – še bolj pomembno – ali iz množice podatkov dobite uporabne informacije? Tudi vi izgubljate čas, denar in živce, ker informacije do vas ne pridejo točne in pravočasno?
Dobrodošli v 21. stoletju – naj tehnologija dela za vas. Programska oprema Qlik Sense sledi najnovejšim trendom in potrebam trga in je v samem vrhu po ocenah priznane analize po Gartnerju. V tujini to vodilno poslovno inteligenco uporabljajo tuja velika imena, kot so npr. Cisco, Deloitte, Gatorade de Mexico, Hertz Espana, Sony Europe, pa tudi pri nas prednosti Qlik Sense-a vsak dan odkrivajo že mnoga priznana podjetja.
Končno si lahko priborite konkurenčno prednost, optimizirate svoje poslovanje in prenehate izgubljati čas in denar!
Ne glede na to, s čim se ukvarjate v vašem podjetju, program Qlik Sense lahko prilagodimo vašim potrebam. Podatke vam lahko povežemo iz različnih virov, pa tudi omogočimo drugačen pogled na podatke z več zornih kotov ter z grafično naprednim orodjem. Je enostaven za uporabo in vi in vaši zaposleni ga boste kmalu in zlahka obvladali sami.
Bi si želeli dobiti poročilo na vaš telefon? Ni težave, poročila se lahko avtomatizirajo, podatke in analize pa lahko nesete kar s seboj, saj so dostopni preko vašega telefona ali tablice kjerkoli in kadarkoli. Preprosto in učinkovito, investicija pa se vam bo kmalu povrnila.
Rešitev Qlik Sense je lahko dobesedno to – rešitev. Kontaktirajte nas, z veseljem se bomo odzvali, da skupaj poiščemo pot, ki bo najboljša za vas. Naš uspeh merimo z vašim zadovoljstvom!