Več strank z manjšimi stroški

Kako smo največjim podjetjem pomagali razbremeniti prodajalce, avtomatizirati naročanje storitev, privabiti nove stranke in obdržati stare?
Zanima me večŽelim posvet s strokovnjakom
SIXT
Nicelabel
Lactalis
JUB
BSH
BigBang

Kako doseči rast prodaje brez več prodajalcev?

Tudi z malo ekipo je mogoče doseči veliko rast prodaje in boljši RVC, če jo avtomatiziramo in omogočimo naročanje na daljavo. Še posebej, če omogočimo samodejno konfiguracijo storitve, ki si jo stranka prilagodi pred nakupom. Izkušnja stranke je pogosto pozabljen vpliv na rast prodaje in pomemben factor, da KPI kazalniki uspešnosti ves čas kažejo “zeleno”.

Kako ohraniti stranke, ki smo jih trudoma pridobili?

Tu obstaja veliko različnih rešitev, ki so podprte s podatki o preteklih dejanjih strank. Namesto počasnega in improviziranega pridobivanja lahko ekipa s povezavo CRM in ERP natančno ve, kdaj, kaj, komu in za koliko prodati. Podatkovna analitika je temelj, prodajni BI s ključnimi KPI kazalniki prodaje pa nadgradnja za upravljanje marže in boljši RVC.

Olajšajmo prodajo in pospešimo njeno rast.

 

9
V podjetju RESULT smo hitrorastočim podjetjem pomagali zmanjšati stroške prodaje in avtomatizirati naročanje.
9

Omogočili smo jim avtomatsko oblikovati cenovno politiko, ki je vsak trenutek prilagojena ponudbi in povpraševanju. Prodajni BI pa je omogočil vzpostaviti tudi sistem ohranjanja starih strank, ki jih je nagrajeval za zvestobo.

Qlik Sense Dashboard KPI

Rast prodaje in izboljšana marža sta posledici reštve, ki ekipi omogoča upravljati odnose s strankami – podatkovna analitika pa jim zagotavlja potrebne informacije za odločanje kako.

Podjetju Big Bang smo z analizo prodaje v realnem času omogočili, da v roku 1-2 ure ugotovijo trende v prodaji in takoj ukrepajo.

Vrhunski rezultati so vedno produkt odlične ekipe in prvovrstnih orodij.

Naši partnerji so vodilni na svojih področjih. Njihovi izdelki in storitve predstavljajo vrhunski standard informacijske tehnologije.

Vsebine, ki vam pomagajo do boljšega poslovanja.

BLOG

Želite prejemati pomembne novosti in nasvete za doseganje boljših poslovnih rezultatov?

Naročite se na Resultove novice →

Stopite v stik z nami

Se želite posvetovati s strokovnjakom? Imate za nas vprašanje? Izpolnite spodnji obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.