Partnerji

Vrhunski rezultati so vedno produkt odlične ekipe in prvovrstnih orodij. Za slednje smo se povezali z najboljšimi svetovnimi podjetji.

Spoznajte ekipoPartnerji

Švedsko podjetje Qlik je avtor izjemnih BI orodij, Qlik Sense in Qlik View, ki v večini kategorij svetovne ankete o zadovoljstvu BI uporabnikov zasedata prvi mesti. Sta platformi poslovne inteligence za samopostrežno analitiko in vizualizacijo poslovnih podatkov iz najbolj raznolikih virov podatkov.

BizView je eden vodilnih sistemov za celovito podporo poslovnim potrebam načrtovanja (finančno, operativno, HR, …). Planiranje, analize in poročanje kot si želite. Hitro in celovito.

Hasura ponuja inovativne rešitve na nivoju tehnologije GraphQL za pridobivanje podatkov iz različnih podatkovnih virov s pomočjo novega poizvedbenega jezika, ki pospešuje razvoj in zmanjšuje uvajalno dobo.

RESULT je tako tehnološki (implementacija rešitev) kot tudi marketinški partner (organizacija dogodkov, meetupov, izobraževalne in promocijske vsebine).

Microsoft Dynamics NAV je integrirana ERP rešitev, ki poveže poslovne procese v unikaten, vam prilagojen sistem, združljiv z okoljem Microsoft Windows ter orodji Office. Tako se lahko hitreje odločate, zgradite boljše odnose s strankami in avtomatizirate vsakodnevne naloge z uporabo delovnih procesov, ki jih poganja AI.

Z analitičnim orodjem Power BI oblikujemo moderne dashboarde in avtomatiziramo merjenje KPI.

MicroFocus ponuja inovativne rešitve za analitiko, obdelavo velikih količin podatkov, razvoj aplikacij, povezovanje in upravljanje informacij, upravljanje mainframe strežnikov in varnost.

RESULT je partner za te rešitve za območje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Črne gore, Srbije, Kosova, Makedonije, Albanije in Romunije.

Code.store ponujajo inovativne infrastrukturne rešitve na področju AWS, Google Cloud in Azure. Njihova tehnološka neodvisnost ponujajo enostaven prehod med oblačnimi rešitvami in hitro implementacijo GraphQL rešitev.

S pomočjo njih RESULT lahko svojim strankam ponuja 24/7 infrastrukturno podporo, 99.99% uptime zagotovilo delovanja storitev ter enostavno monetizacijo servisov.

Na področju razvoja mobilnih aplikacij in aplikacij na ključ so pomembni faktorji konsistenca, skalabilnost in nizka zakasnitev pri pridobivanju podatkov.

RESULT s pomočjo podjetja Fauna tako lahko ponudi visoko skalabilne rešitve za najzahtevnejše primere.

Stepzen ponuja nov način izdelave pridobivanja podatkov, kjer razvoj rešitev temelji na ponovni uporabljivosti.

S pomočjo njih RESULT lahko ponudi optimizacijo procesa razvoja in minimizacijo stroškov na dolgi rok.

DGraph ponuja nov način uporabe podatkovnih baz kjer so vsi podatki predstavljeni v obliki grafa. Tak način omogoča lažje pridobivanje in bolj efektivno reševanje specifičnih problemov (kot so npr. iskanje optimalnih transportnih poti, minimizacija stroškovnih mest ipd.).

S pomočjo njih RESULT lahko svojim najzahtevnejšim strankam ponudi reševanje specifičnih visokotehnoloških problemov, ki bi s konvencionalnim pristopom zahtevali več časa in stroškov.