Partnerji

Vrhunski rezultati so vedno produkt odlične ekipe in prvovrstnih orodij. Za slednje smo se povezali z najboljšimi svetovnimi podjetji.

Spoznajte ekipoPartnerji

Švedsko podjetje Qlik je avtor izjemnih BI orodij, Qlik Sense in Qlik View, ki v večini kategorij svetovne ankete o zadovoljstvu BI uporabnikov zasedata prvi mesti. Sta platformi poslovne inteligence za samopostrežno analitiko in vizualizacijo poslovnih podatkov iz najbolj raznolikih virov podatkov.

BizView je eden vodilnih sistemov za celovito podporo poslovnim potrebam načrtovanja (finančno, operativno, HR, …). Planiranje, analize in poročanje kot si želite. Hitro in celovito.

Hasura ponuja inovativne rešitve na nivoju tehnologije GraphQL za pridobivanje podatkov iz različnih podatkovnih virov s pomočjo novega poizvedbenega jezika, ki pospešuje razvoj in zmanjšuje uvajalno dobo.

RESULT je tako tehnološki (implementacija rešitev) kot tudi marketinški partner (organizacija dogodkov, meetupov, izobraževalne in promocijske vsebine).

Microsoft Dynamics NAV je integrirana ERP rešitev, ki poveže poslovne procese v unikaten, vam prilagojen sistem, združljiv z okoljem Microsoft Windows ter orodji Office. Tako se lahko hitreje odločate, zgradite boljše odnose s strankami in avtomatizirate vsakodnevne naloge z uporabo delovnih procesov, ki jih poganja AI.

Z analitičnim orodjem Power BI oblikujemo moderne dashboarde in avtomatiziramo merjenje KPI.

MicroFocus ponuja inovativne rešitve za analitiko, obdelavo velikih količin podatkov, razvoj aplikacij, povezovanje in upravljanje informacij, upravljanje mainframe strežnikov in varnost.

RESULT je partner za te rešitve za območje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Črne gore, Srbije, Kosova, Makedonije, Albanije in Romunije.