Novi direktor podjetja Result je Marko Gombač

by | 12. Sep 2022 | Blog, Novice

Podjetje Result vstopa v novo obdobje svojega poslovanja. Po skoraj 30 letih se z mesta direktorja poslavlja Marko Marčič, ki je podjetje pripeljal do uspeha in prepoznavnosti tako na domačih kot tujih trgih, v zadnjih nekaj letih pa še do velike rasti. S septembrom 2022 ga je nasledil solastnik podjetja in dosedanji direktor področja Marko Gombač.

Result je od samega začetka tehnološko podjetje, ki se ne brani nobenega še tako zahtevnega naročila in kot resen tekmec vsem IKT podjetjem vedno pride do cilja. Pospešeno razvija nove storitve in produkte za podporo podjetjem pri celovitemu upravljanju s podatki, tudi s pomočjo sodobnih metod umetne inteligence, strojnega učenja in grajenja ekspertnih sistemov odločanja.

Pogled novega direktorja je uprt v prihodnost. V podjetju pod taktirko Marka Gombača tako že nekaj časa poteka reorganizacija, s katero bo podjetje postalo bolj vitko in trajnostno ter izkoristilo prednosti dialoga in sinergij znotraj kompetenc in izkušenj vseh zaposlenih.

Marko Gombač odlično razume prednosti podjetja, kot tudi izzive trga, saj je svojo kariero začel v Resultu in pod mentorstvom Marka Marčiča zgradil uspešno zgodbo več kot 20-letnega partnerstva z multinacionalko Sixt. S tem sta Resultu zagotovljena kontinuiteta in stabilnost, kar je v teh turbulentnih časih izrednega pomena.

Verjamemo, da bo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami v IKT industriji lahko popeljal Result do novih uspešnih zgodb. Te se že ustvarjajo tako doma kot po svetu: glavni partnerji podjetja so tako slovenska velika in prodorna manjša podjetja, kot tudi velike evropske korporacije ter javne ustanove.

Področja, na katerih deluje podjetje Result, so raznolika; od rešitev poslovne analitike in planiranja, proizvodnega planiranja, tehnologije inteligentne obdelave in izkoriščanja masovnih podatkov do razvoja programske opreme. Ne glede na področje pa Result ostaja zvest potrebam svojih partnerjev. Sodelovanje s strankami je vedno usmerjeno na optimizacijo poslovanja, omogočanju nadzora nad poslovanjem ter pospeševanju dela na področjih upravljanja, prodaje, dobavnih verig, proizvodno-obdelovalnih procesov, podpore in IT. Vse z namenom izboljšanja poslovanja, večje agilnosti in pridobivanja konkurenčnih prednosti.

Dosedanji uspeh v podjetju pripisujejo predvsem vlaganju v nova znanja in deljenju tega znanja med zaposlenimi, pa tudi prilagodljivosti internih procesov in dolgoročnemu sodelovanju s strankami in partnerji. Največji adut za uspeh v prihodnosti pa novi direktor vidi v inovativnosti, predanosti in kolegialnosti zaposlenih. Zato je politika podjetja odprta komunikacija, ki temelji na zaupanju, ter ustvarjanje dobrega počutja zaposlenih, pozitivne klime ter prijetnega delovnega okolja.

Dosedanji direktor Marko Marčič je svoje delo že uspešno predal svojemu nasledniku, vseeno pa ostaja aktiven v podjetju v svetovalni vlogi. Dragocene izkušnje se bodo tako ohranile v Resultu še kar nekaj časa ter prispevale k svežemu zagonu novega direktorja, kar je nedvomno zagotovilo za nadaljnje uspehe podjetja.

Ne spreglejte sorodnih člankov

 

Želite prejemati pomembne novosti in nasvete za doseganje boljših poslovnih rezultatov?

Naročite se na Resultove novice →