Enoten plan nabave, popoln nadzor naročanja in zalog

Kako povezati prodajo in nabavo, da lahko vedno naročimo optimalno količino glede na prodajni plan in povpraševanje? Kako uvesti red in kontrolo nad naročanjem, da bo zaloga materiala optimalna? Kako opozoriti na nabavo zalog za konec leta že danes?

Zanima me večŽelim posvet s strokovnjakom
SIXT
Nicelabel
Lactalis
JUB
BSH
BigBang

Naročanje materiala čez palec je zelo drago.

Tam, kjer ni natančnega nadzora nad stanjem zalog in so dobavni roki logistov različni, raje naročajo malo preveč, da ne bo zmanjkalo. Posledica je prevelika zaloga in previsoki stroški, kar zmanjšuje konkurenčnost. Če ni trenutnega prenosa informacij med prodajo in nabavo, postane napovedovanje prihodnjih naročil že podobno prerokovanju.

Stvari se še poslabšajo, ko naročamo na drugem koncu sveta.

Dobavni roki v globalnih verigah so pogosto več mesecev. Naročilo danes ključno vpliva na proizvodne zmožnosti konec leta. Nujna je kontrola nad stanjem zalog in vedno usklajene materialne potrebe po prodajnih planih z nabavno funkcijo. Brez kontrole drsimo v še slabši nadzor trenutnih zalog, pa tudi v prelaganje odgovornosti za prekomerne zaloge.

Dovolj je.

Povežimo prodajo z nabavo in znižajmo stroške.

Bizview_screen

Meditrade je z zanesljivim pregledom prodaje in nabave svoj obrat zalog izboljšal za 10%.

Vrhunski rezultati so vedno produkt odlične ekipe in prvovrstnih orodij.

Naši partnerji so vodilni na svojih področjih. Njihovi izdelki in storitve predstavljajo vrhunski standard informacijske tehnologije.

Vsebine, ki vam pomagajo do boljšega poslovanja.

BLOG

Želite prejemati pomembne novosti in nasvete za doseganje boljših poslovnih rezultatov?

Naročite se na Resultove novice →

Stopite v stik z nami

Se želite posvetovati s strokovnjakom? Imate za nas vprašanje? Izpolnite spodnji obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.