S 1. septembrom je podjetje uradno zaključilo združitev s podjetjem HPE Software (ki je nastalo z razdelitivijo Hewlett-Packarda na »softverski« (Hewlett Packard Enterprises – HPE) in »hardverski« del (HP Inc., skrajšano HP). S tem je Micro Focus postal eno največjih »pure-play« softverskih podjetij na svetu.

Novo združeno podjetje bo usmerjeno v ponudbo softverskih rešitev preko hibridnih IT za največje svetovne korporacije.

Združeno podjetje s svojimi več kot 5.800 zaposlenimi v razvoju in raziskavah pomaga strankam reševati najzahtevnejše tehnološke probleme in ponuja svetovno priznane rešitve za »enterprise« okolja na področjih:

  • DevOps
  • Hybrid IT
  • Security & Risk Management
  • Big Data, Machine Learing & Analytics

Micro Focus je vodilno globalno softversko podjetje, ki je edinstveno pozicionirano, da pomaga strankam ohranjati obstoječo investicijo v programsko opremo in hkrati zajeti najnovejše tehnologije v okoljih hibridnih informacijskih okolij (Hybrid IT). Strankam ponuja najsodobnejše rešitve za posodobitev in migracijo obstoječih kritičnih poslovnih informacijskih sistemov, s katerimi mnoga velika podjetja podaljšujejo uporabnost starejših programov in sistemov ter jih uspešno združujejo z novejšimi tehnologijami. Za več informacij obiščite www.microfocus.com.

Result je MicroFocusov dolgoletni partner za Slovenijo, Hrvaško, Bosno in Hercegovino, Črno Goro, Srbijo, Kosovo, Makedonijo, Albanijo in Romunijo.

Usmerjeni smo v razvoj in implementacijo programskih rešitev za zahtevna poslovna okolja ter v rešitve za migracijo, posodobitev in nadgradnjo obstoječih »legacy« sistemov in tehnologij.

V novem, združenem programu Micro Focus pa podpiramo predvsem področje masovnih podatkov (»big data) in analitike.
Na voljo smo vam za vsa vaša vprašanja glede ponudbe novega združenega podjetja Micro Focus.

Kontakt:
Franc Škedelj
Direktor poslovnega razvoja
m: +386 41 669 165
e: [email protected]