Informacijski sistem za hitrejšo rast in odločanje

IT vodjem pomagamo zgraditi informacijske sisteme za večjo rast podjetja, kjer bo gradnja hitra, informacije varne, vzdrževanje enostavno, vodja pa vedno podprt kot partner.

Gradnja ključnih informacijskih sistemov.

Razvijamo novo jedrno programsko opremo, nadgrajujemo staro na kateri koli platformi, izvajamo sistemske integracije sistemov in podatkovni inženiring vseh znanih baz podatkov..

Najbolj varno do uspeha.

Že 30 let ekipa vrhunskih programskih in podatkovnih inženirjev in analitikov razvija informacijske sisteme, ki so od podobnih varnejši, hitrejši, prijaznejši za uporabo in enostavneje nadgradljivi.

Vsak IT oddelek včasih potrebuje trdnega partnerja.

Menjava informacijskega sistema je operacija z visokim tveganjem, kjer so napake vedno zelo drage. Takrat pride prav izkušena RESULTova ekipa, ki v najkrajšem času z menjavo sistema konča potrato časa in varnostna tveganja pri obdelavi podatkov in pripravi poročil.

Včasih pa je potreben mali čudež.

Včasih je informacijski sistem tako zastarel, da zanj ni več niti varnostnih nadgradenj niti možnosti prenove. V RESULTu lahko opravimo prenos iz katerega koli zastarelega jezika (COBOL, XUL, Pascal, Visual Basic, idr.) v katero koli sodobno tehnologijo.

Ne tvegajmo. Naj bo tudi med prenovo delo nemoteno.

 

V podjetju RESULT smo hitrorastočim podjetjem pomagali pri vseh prehodih na informacijske sisteme, ki omogočajo varno in učinkovito delo z vedno več podatki, boljši nadzor, manjše stroške dela in posledično večjo konkurenčnost na trgu.

Problemi, ki jih rešujemo.

Zahtevno in drago vzdrževanje.

Pravilno zasnovan sistem ni krpanka improviziranih dodelav. V RESULTu je vsak temeljito premišljen in optimiziran za dolgoletno in stroškovno učinkovito povezovanje in nadgradnjo.

Neskalabilna koda.

Aplikacijo, prirejeno za 100 uporabnikov, razvijemo povsem drugače, ko jo želimo ponuditi in vzdrževati za 1000-krat ali 100.000-krat več uporabnikov.

Počasne in drage migracije.

Draga dolgotrajnost migracij je po navadi posledica premalo premišljenih posledic posameznih faz, ta pa je posledica pomanjkanja izkušenj. V RESULT-u znamo vnaprej predvideti in rešiti zaplete.

Neusklajenost tehnologij.

Za sisteme, ki jih je zaradi starosti “nemogoče” povezati s sodobnejšimi, v RESULT-u poskrbimo s posebej razvitimi integracijami s popolnim prevodom med različnimi tehnologijami.

Premajhna ekipa.

Ekipam znotraj podjetij, kjer količina dela presega njihove zmožnosti, pomagamo z oddajo vrhunskih strokovnjakov, ki se popolnoma vključijo v osnovno ekipo podjetja.

Razdrobljenost izvajalcev.

Raznolikost in nepovezanost izvajalcev, ki je posledica različnih tehnologij sistemov v podjetju, najlažje odpravimo z enim izvajalcem, ki obvladuje vse potrebne tehnologije. RESULT, na primer.

Nevarnost prekinitve podpore.

Ključne sisteme, razvite na prastarih platformah z ukinjeno podporo, lahko v RESULT-u podpremo ali predelamo na dolgoročno varne sodobne tehnologije.