Informacijski sistemi za hitrejšo rast in odločanje

IT vodjem pomagamo zgraditi informacijske sisteme za večjo rast podjetja, kjer bo gradnja hitra, informacije varne, vzdrževanje enostavno, vodja pa vedno podprt kot partner.

Zanima me večŽelim posvet s strokovnjakom
SIXT
Nicelabel
Lactalis
JUB
BSH
BigBang

Gradimo ključne informacijske sisteme.

Razvijamo novo jedrno programsko opremo, nadgrajujemo staro na kateri koli platformi, izvajamo sistemske integracije sistemov in podatkovni inženiring vseh znanih baz podatkov..

Vsak IT oddelek včasih potrebuje trdnega partnerja.

9
Včasih je informacijski sistem tako zastarel, da zanj ni več niti varnostnih nadgradenj niti možnosti prenove. V RESULTu lahko opravimo prenos iz katerega koli zastarelega jezika (COBOL, XUL, Pascal, Visual Basic, idr.) v katero koli sodobno tehnologijo.
9
Menjava informacijskega sistema je operacija z visokim tveganjem, kjer so napake vedno zelo drage. Takrat pride prav izkušena RESULTova ekipa, ki v najkrajšem času z menjavo sistema konča potrato časa in varnostna tveganja pri obdelavi podatkov in pripravi poročil.
Sixt

Sixt-u smo pomagali do poenotenega pregleda nad stroški in hitrejšo primerjavo na vseh trgih.

vaš partner v varno prihodnost

Katere izzive vam lahko pomagamo rešiti?

Zahtevno in drago vzdrževanje

Pravilno zasnovan sistem ni krpanka improviziranih dodelav. V RESULTu je vsak temeljito premišljen in optimiziran za dolgoletno in stroškovno učinkovito povezovanje in nadgradnjo.

Premajhna ekipa

Ekipam znotraj podjetij, kjer količina dela presega njihove zmožnosti, pomagamo z oddajo vrhunskih strokovnjakov, ki se popolnoma vključijo v osnovno ekipo podjetja.

Neskalabilna koda

Aplikacijo, prirejeno za 100 uporabnikov, razvijemo povsem drugače, ko jo želimo ponuditi in vzdrževati za 1000-krat ali 100.000-krat več uporabnikov.

Razdrobljenost izvajalcev

Raznolikost in nepovezanost izvajalcev, ki je posledica različnih tehnologij sistemov v podjetju, najlažje odpravimo z enim izvajalcem, ki obvladuje vse potrebne tehnologije. RESULT, na primer.

Neusklajenost tehnologij

Za sisteme, ki jih je zaradi starosti “nemogoče” povezati s sodobnejšimi, v RESULT-u poskrbimo s posebej razvitimi integracijami s popolnim prevodom med različnimi tehnologijami.

Nevarnost prekinitve podpore

Ključne sisteme, razvite na prastarih platformah z ukinjeno podporo, lahko v RESULT-u podpremo ali predelamo na dolgoročno varne sodobne tehnologije.

Počasne in drage migracije

Draga dolgotrajnost migracij je po navadi posledica premalo premišljenih posledic posameznih faz, ta pa je posledica pomanjkanja izkušenj. V RESULT-u znamo vnaprej predvideti in rešiti zaplete.
vrhunska orodja in tehnologije

Naša ORODJARNA

Qlik Sense, Power BI, BizView, Plansphere, SAP, Microsoft Dynamics Navision, Largo, Oracle, MSSQL, Postgres, MySQL, MongoDB, Cobol, C, C++, Java, JavaScript, PHP, JetBrains, Visual Studio, Eclipse, Windows, Linux, Unix, Android, IOS, React, GraphQL, Flutter, Jenkins, Docker …

Najbolj varno do uspeha.

Že več kot 30 let ekipa vrhunskih programskih in podatkovnih inženirjev in analitikov hitrorastočim podjetjem pomagamo pri vseh prehodih na informacijske sisteme, ki omogočajo varno in učinkovito delo z vedno več podatki, boljši nadzor, manjše stroške dela in posledično večjo konkurenčnost na trgu..

Vrhunski rezultati so vedno produkt odlične ekipe in prvovrstnih orodij.

Naši partnerji so vodilni na svojih področjih. Njihovi izdelki in storitve predstavljajo vrhunski standard informacijske tehnologije.

Vsebine, ki vam pomagajo do boljšega poslovanja.

BLOG

Želite prejemati pomembne novosti in nasvete za doseganje boljših poslovnih rezultatov?

Naročite se na Resultove novice →

Stopite v stik z nami

Se želite posvetovati s strokovnjakom? Imate za nas vprašanje? Izpolnite spodnji obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.