Informacijska tehnologija se je v zadnjih dvajsetih letih razvoja postavila v ospredje mnogih podjetij in je pogosto povod za uspešnejše poslovanje, najsi govorimo o področju nabave, prodaje in marketinga ali pa proizvodnje in skladiščenja. Poslovno informacijski sistemi so tako rekoč nujni za dobro organizacijo in nenazadnje tudi uspeh samega podjetja. Tu pa nastopimo mi, Result, ki vam nudimo prenovo in informatizacijo poslovanja, ki bo delovanje vašega podjetja dvignila na višjo raven, vam pa prihranila čas, gledano dolgoročno pa tudi stroške.

Zavedati se moramo, da je uspeh v nenehno razvijajočem se poslovnem okolju tesno povezan z nemoteno integracijo najsodobnejše tehnologije. V kolikor si podjetje torej prizadeva za rast in prilagodljivost, pa vloga zanesljivih poslovno informacijskih sistemov postane ključnega pomena. Učinkovit sistem je tako rekoč hrbtenica sodobnega podjetja, saj služi kot katalizator hitrejše rasti in natančnejšega odločanja. Te nujnosti se zavedamo tudi mi, zato vam nudimo nabor rešitev, ki bo ustrezal specifikacijam vaše panoge.

 

Poslovno informacijski sistemi so temelj poslovanja

V središču našega znanja se nahaja umetnost razvoja novih temeljnih poslovnih sistemov, ki pomagajo podjetje usmeriti v prihodnost, kjer se inovacije in funkcionalnost brezhibno združujejo. Pri tem ne zagotavljamo le rešitev, temveč tudi pomagamo načrtovati pot, ki bo vašemu podjetju omogočilo, da ne bo le sledilo spremembam, temveč jih tudi vodilo.

Ne glede na to, ali gradimo od začetka ali pa nadaljujemo z nadgradnjo že obstoječih, vendar zastarelih sistemov, smo pri Resultu zavezani k temu, da je vsaka rešitev usklajena z edinstvenimi potrebami njegovih strank. Pogosto se namreč pripeti, da je obstoječa informacijska tehnologija podjetja zastarela ali pa celo preveč stara za integracijo s sodobnimi poslovno informacijskimi sistemi.

Prav tu pa nastopimo mi, saj poskrbimo za popolno integracijo oz. migracijo med posameznimi sistemi, s tem pa razblinjamo splošno utrjeno (napačno) prepričanje, da pretekli sistemi niso združljivi z zahtevami sodobnega časa. Nujno pri tem pa je dobro poznavanje starih in sodobnih sistemov za uspešno prenovo in informatizacijo poslovanja. Sem prištevamo tudi obvladovanje vseh zapletenosti, ki jih lahko predstavlja podatkovni inženiring.

 

Prenova in informatizacija poslovanja mora biti izvedena natančno in učinkovito

Obvladovanje zapletenosti podatkovnega inženiringa v kateri koli podatkovni zbirki je umetnost sama po sebi, a mi se na tem področju odlično znajdemo. Kar nas dela posebne in učinkovite, je ponujanje ustreznih rešitev, ki denimo presegajo omejitve platform. Pri tem dajemo poudarek dobri razpoložljivosti, hitrih spremembah in kratki povratni informaciji. Res pa je, da je pot do učinkovite informacijske tehnologije in učinkovitih poslovno informacijskih sistemov polna izzivov.

Pri Resultu se zavedamo pasti hitrih odločitev brez nujnih informacij. V dobi, ko lahko tehnološke odločitve podjetje izboljšajo ali uničijo, je nujno razumeti poslovne procese in v obzir vedno vzamemo tudi razpoložljive tehnologije podjetja. V skladu z zahtevami naročnika se tako trudimo sprejeti prave rešitve in tehnologije, ne pa zgolj le najnovejše.

 

Dobre rešitve vodijo k dobrim rezultatom

Prenova in informatizacija poslovanja vedno terja razmislek, saj lahko le dobre rešitve vodijo k uspešnim rezultatom. Zlasti informacijska tehnologija in prenova le-te pa predstavlja velik izziv, med drugim zlasti zaradi tega, ker je velika večina tovrstnih sistemov pogosto nevzdrževanih ali pa slabše vzdrževanih, kar meče senco tako na tehnične strokovnjake kot tudi na poslovne uporabnike.

Pri Resultu s pomočjo strokovnega znanja in izkušenj poskrbimo, da poslovno informacijski sistemi ne ostanejo le funkcionalni, pač pa postanejo prilagodljivi, kar nenazadnje utira pot k trajnemu uspehu podjetja v nenehno razvijajočem se okolju. Pri tem se je potrebno zavedati tudi pasti, zaradi katerih se lahko naložba spremeni v zapravljena sredstva.

Zavzemamo se za to, da bi se kar najbolje izognili izgubi, tj. izgradnji sistema, ki ga nihče ne potrebuje ali uporablja. Namesto tega se trudimo nadgraditi obstoječe mehanizme, ki jih uporabniki že poznajo, kar je na daljši rok učinkovitejše.

 

Celovite integrativne rešitve poslovno informacijskih sistemov

Na področju informacijske tehnologije, najsi bo to v nabavi, proizvodnji, prodaji, skladiščenju ali drugje, pri Resultu nudimo rešitve, ki so v skladu z etosom sodobnega poslovanja. Zavezani smo natančnosti, prilagodljivosti in inovativnosti, obenem pa usmerjeni k strankam. Za nas informacijski sistemi niso le orodja, temveč strateška sredstva.

Z našo pomočjo pri prenovi in informatizaciji poslovanja bo vaše podjetje pridobilo konkurenčno prednost pred drugimi, saj bomo za vas oblikovali rešitve, prilagojene vašim edinstvenim potrebam in operativnim zahtevam. To bo spodbudilo učinkovitost in produktivnost delovanja vašega podjetja. Z integracija starejših sistemov bomo ohranili dragocene podatke, obenem pa jih tudi oživili, kar bo zagotovilo kontinuiteto in vključevanje vseh sodobnih, naprednejših funkcij.

S prenovo in informatizacijo poslovanje ne bomo le povečali operativne učinkovitosti, pač pa tudi zmanjšali pogostost izpadov in napak. Resultovo strokovno znanje na področju podatkovnega inženiringa v vseh podatkovnih zbirkah vam bo omogočilo združevanje virov in boljši pregled. To vam bo omogočilo sprejemanje hitrejših odločitev, obenem pa zmanjšalo stroške vzdrževanja, povezane z upravljanjem več podatkovnih zbirk.