Novo leto po svoji navadi prinaša nove izzive. Vedno smo lahko še boljši, ta energija po napredku, po »hitreje, višje, močneje« (ja, prevzel nas je že tudi olimpijski duh) je motivacija, ki prinaša rezultat.

Med takšne izzive pri nas z veseljem uvrščamo sodelovanje v vlogi  generalnega sponzorja in idejnega partnerja  Foruma poslovne analitike, ki bo 13. marca v Ljubljani.

Smo strokovnjaki za upravljanje s podatki in poslovno analitiko, predvsem pa smo del tistih, ki 100% verjamejo v moč podatkov za poslovni uspeh. Širiti zavedanje in znanje o tem, prispevati k pravim odgovorom na pereča vprašanja in krepiti strokovno (namesto prodajne) diskusijo o poslovni analitiki in inteligenci – zato je Forum poslovne analitike pravi izziv!

Forum je namenjen vsem strokovnim profilom, ki v različnih vlogah sodelujejo pri analizi, spremljavi in nadzoru poslovanja, obdelavi podatkov in na ostalih področjih poslovne analitike. Osrednja tema letošnjega dogodka je postavljanje pravih vprašanj pri katerih razmišljamo izven okvirov dosedanjega poslovanja in razpoložljive poslovne podpore.

Obeta se vrhunska predavateljska zasedba domačih in tujih strokovnjakov in gospodarstvenikov, ki bodo predstavili številne aktualne vsebine in dobre prakse.

Veseli smo, da so se povabilu k predavateljski vlogi odzvali številni naši partnerji in naročniki z uspešnimi zgodbami in bogatimi izkušnjami. Svoj pogled na moč in priložnosti podatkov, kot seveda primere uspešne prakse, vam bodo predstavili:

  • Paul Rooijmans, Lynxx, Nizozemska: How Data will transform our World
  • Thomas Zimermman, direktor industrijskega inženiringa, BSH Slovenija: Metode za uspešno iskanje poti iz “dark data”
  • Marko Božnik, vodja IT in organizacije, Big Bang: Dobra praksa partnerja
  • Jože Dedič, član uprave & CIO, Cosylab, Control System Laboratory d. d.: Podatkovna analitika je ena od ključnih komponent uspešnega vodenja podjetja

Vabimo vas, da se dogodka udeležite in priložnosti in moč podatkovne analitike še bolje spoznate. Izmenjajte mnenja, skrbi in izzive s podjetji, ki smo jim že pomagali do uspešnih rešitev. Seveda pa je Forum odlična priložnost za druženje in mreženje z nami in s kolegi iz vse Slovenije.

Oglejte si celoten program Foruma na www.planetgv.si/forum-poslovne-analitike, kjer se nahaja tudi prijavnica.