Urejene finance z učinkovitim kontrolingom

Kako smo globalnim podjetjem pomagali do avtomatskega načrtovanja, hitrega usklajevanja in velikih prihrankov? Zakaj celovit finančni plan daje popolni nadzor nad finančnim poslovanjem?

Zanima me večŽelim posvet s strokovnjakom
SIXT
Nicelabel
Lactalis
JUB
BSH
BigBang

V večini podjetij ni trenutnega nadzora nad financami.

Ko so finančni podatki razdrobljeni v desetinah tabel, lahko za pripravo plana potratimo dneve. To pomeni, da so v vsakem trenutku informacije o poslovanju zastarele. Da bi se zložila trenutna bilanca stanja in izkaz poslovnega izida je nemogoče.

Konsolidacija? Zahtevno in zamudno, zato enkrat letno. Ročno delo ustvarja napake, ki jih ne odkrijemo nikoli – ali pa prepozno, ko je plan že končan.

Dovolj je. Vzpostavimo red in omogočimo nadzor.

 

9

Globalno prisotnim podjetjem smo zagotovili, da imajo trenuten pregled nad finančnimi podatki in vedno čisto sliko poslovanja.

9

Vodjem smo omogočili, da sprejemajo odločitve brez ugibanja, da jih vodijo kazalniki, da imajo kontrolo in vedno vedo, kako uspešni so.

9

Finančnikom pa smo pomagali, da jim avtomatsko planiranje daje odlično kontrolo in lahko svoj budgeting proces opravijo veliko hitreje in brez stresa.

Bizview_screen

Nicelabel po prenovi procesa planiranja do hitrejših in boljših odločitev.

Vrhunski rezultati so vedno produkt odlične ekipe in prvovrstnih orodij.

Naši partnerji so vodilni na svojih področjih. Njihovi izdelki in storitve predstavljajo vrhunski standard informacijske tehnologije.

Vsebine, ki vam pomagajo do boljšega poslovanja.

BLOG

Želite prejemati pomembne novosti in nasvete za doseganje boljših poslovnih rezultatov?

Naročite se na Resultove novice →

Stopite v stik z nami

Se želite posvetovati s strokovnjakom? Imate za nas vprašanje? Izpolnite spodnji obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.