April je postal Resultov mesec zdravja

by | 07. Apr 2021 | Blog, Novice

V mesecu aprilu obeležujemo številne praznike, kot so svetovni dan zdravja, dan zemlje in dan varnosti zdravja pri delu. Hkrati pa je že več kot leto dni, odkar traja epidemija koronavirusa, zato smo se na Resultu odločili, da bomo cel mesec posvetili temam o gibanju, zdravi prehrani in mentalnemu zdravju.

Da se bomo vsi lahko še lažje in še uspešneje borili proti virusom, stresu in izgorelosti in odlično opravljali svoje delo še naprej. Predvsem pa, da se bomo ob tem tudi zabavali.

Za dodatno motivacijo pa smo postavili tudi zanimive športne izzive, ki jih bomo s skupnimi močni poskusili doseči v mesecu aprilu:

  • Skupaj smo začeli nabirati višinske metre (Mont Blanc smo osvojili že 4. dan).
  • Seštevamo pretečene in prehojene kilometre (Maraton Franja je že preteklost, trenutno nas čaka razdalja 350 km z  Goričkega v Piran).
  • Prvi izziv pri skupnih urah telovadbe, ki jo lahko izvaja vsak posamezno ali pa v sklopu Resultovih spletnih aktivnih odmorov in vodenih vadb je, da presežemo 27 ur – kot trajajo vse epizode serije Vrtičkarji skupaj.

Nekaj izzivov, ki smo jih že premagali ali pa nas še čakajo:

Vse opravljene aktivnosti lahko sodelavci vpišejo v poseben obrazec na naši intranet strani. In ker smo Resultovci tudi strokovnjaki na področju rešitev poslovne analitike, nam je naša BI ekipa ekspresno pripravila vizualno 24/7 spremljanje skupnega napredek pri izzivih na Qlik Sense dashboardu.

Qlik Sense Dashboard

Poleg športnih izzivov pa tudi:

  • Zbiramo in objavljamo recepte za zdrave obroke v Resultov Cookbook.
  • Sponzorsko smo podprli 7. konferenca o kreativnosti: Srečni v službi, in si bomo 2 predavanji tudi skupaj ogledali na svojih internih forumih.
  • Za glavni komunikacijski kanal smo oblikovali interno stran Mesec zdravja, ki je stičišče vseh informacij, izzivov, zdravih receptov.

Po prvih dneh je odziv odličen in že zbiramo ideje za nove izzive.

Karmen Jakob Logar

Marketing

Ne spreglejte sorodnih člankov