RESULT LOGO

Ponosen sem, izjemno ponosen.

Zdi se mi neverjetno, kaj vse smo v 30 letih dosegli na področju programskih rešitev, poslovne in podatkovne inteligence, proizvodnega in poslovnega planiranja, mobilnosti …

Naše potovanje se je začelo s pogumnim korakom v neznano.

Sedmerica podobno mislečih informatikov se je odločila, da je čas za samostojno pot in ustanovila podjetje. Na trg smo najprej vpeljali Control System, lastno rešitev ERP, ki je 20 let podpirala poslovanje več kot 50-ih slovenskih podjetij in bila vodilni ERP v tekstilni panogi. Nadaljevalo se je s sodelovanjem s Sixtom, ki je po 20 letih zraslo v izjemno partnerstvo. Ker nas zelo cenijo in nam zaupajo, danes na raznovrstnih projektih v široki Sixtovi družini sodeluje več kot 30 Resultovcev. Po letu 2006 nam je Business intelligence program odprl pot do novih projektov po Sloveniji in tujini, novih znanj, strank in rešitev, te pa so nas pripeljale v nove programe, ki jih danes razvijamo za prihodnost.

Bolj kot kdaj koli strankam prinašamo popoln nadzor nad poslovanjem, znižanje stroškov in premoč nad tekmeci.

Result je bil od nekdaj osupljiva skupina predanih in zaupanja vrednih sodelavcev. Takih, ki ste trdo delali za svoj uspeh in nikoli verjeli v omejitve. Vedno ste bili predani cilju in vztrajali tudi v težkih razmerah. Za to gre moja iskrena zahvala vam. Obletnica je vaša, ne glede na to, koliko časa ste prispevali v njej. Zelo sem ponosen, da sem z vami, da smo skupaj napredovali in ustvarjali projekte, ki mi dajejo veliko mero zaupanja v bleščečo prihodnost podjetja.

Z največjim spoštovanjem pa se zahvaljujem tudi odličnim in zvestim strankam, ki so smisel vsega, kar počnemo. Brez vas bi bilo naše trdo delo in prizadevanje brez vrednosti. Vsem strankam, starim in novim: Iskrena hvala, da nam zaupate in da smo vam lahko pomagali doseči cilje. Pa tudi za radodarno oskrbo z izzivi, ki nas silijo v smer nenehnega izboljševanja in učenja.

To potovanje se nadaljuje. Veseli me misel, da bo naslednjih 30 let še boljših.

Marko MARČIČ

CEO

POGLED NAZAJ SKOZI 30 LET NAS NAVDAJA S PONOSOM IN VRHUNSKE TEMELJE ZA PRIHODNOST.

NOVICE